Qui sóc?

Em dic Elisabet Puigdollers Mas i en aquest espai trobareu tota la informació relativa a la meva trajectòria professional.

Sóc llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra on també vaig cursar el  MA in Political  Philosophy També he cursat el MA en Emprenedoria i Innovació del Tecnocampus Mataró i el MA en Igualdad y Equidad en el Desarrollo de la Universitat de Vic i Cooperacció. He treballat preparant projectes de cooperació per al desenvolupament en clau de gènere, he assistit a la 58 i 59ena Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona a l’ONU, he desenvolupat projectes de voluntariat i inclusió social al Servei Civil Internacional de Catalunya i he treballat com a tècnica de projectes internacionals de justícia global i d’igualtat de gènere al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya . Actualment treballo com a responsable d’activisme de l’empresa Ben&Jerry’s Espanya desenvolupant campanyes de sensibilització i incidència política sobre dret d’asil i migracions. També he cocreat la consultoria Obliqües per a la Justícia Global i la Incidència Feminista.

En el meu temps lliure, he col·laborat amb l’Observatori IQ, he sigut membre del col·lectiu feminista aDONA’t de Cardedeu, Stop Mare Mortum i he col·laborat amb els blocs de política El pati descobertRacó català i Finestra d’oportunitat. Al 2014 vaig rebre el Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya. Actualment escric a Catalunya Plural.

Per a més informació podeu consultar el meu LinkedIn (English version)

Deja un comentario